foto

Henry James

  • nar. 15.4.1843
    New York City, New York, USA
  • zem. 28.2.1916 (72 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2020 The Turning - kniha
2019 The Beast in the Jungle - kniha
2016 Através da Sombra - kniha
2012 Co všechno věděla Maisie - kniha
2009 Il mistero del lago (TV film) - kniha
2007 Pendu, Le (TV film) - kniha
2006 Temnota dětské duše - kniha
2005 Kaliforňanky - kniha
La vie privée - povídka
2003 The Turn of the Screw - kniha
2000 Zlatá číše - kniha
1999 Nora (TV film) - kniha
Presence of Mind - kniha
Turn of the Screw, The (TV film) - povídka
1998 American, The (TV film) - kniha
Under Heaven - kniha
1997 Křídla vášně - kniha
Washingtonovo náměstí - kniha
1996 Portrét dámy - kniha
Éleve, L' - povídka
1995 Ce que savait Maisie (TV film) - kniha
Přízraky Helen Walkerové (TV film) - kniha
1994 Duchovo nájomné (TV film) - povídka
1991 Els papers d'Aspern - kniha
1988 Bête dans la jungle, La (TV film) - kniha
1985 Otra vuelta de tuerca - kniha
1984 Bostoňanky - kniha
1982 Erbin, Die (TV film) - kniha
Turn of the Screw, The (TV film) - kniha
1981 Ailes de la colombe, Les - kniha
1979 Destin de Priscilla Davies, Le (TV film) - povídka
Evropané - kniha
1978 Listy Juliane (TV film) - kniha
1974 Daisy Millerová - kniha
Tour d'écrou, Le (TV film) - kniha
Turn of the Screw, The (TV film) - kniha
1972 Victoria - kniha
1968 Listiny Aspernovy (TV film) - kniha
1962 Arvtagerskan (TV film) - kniha
Die sündigen Engel (TV film) - povídka
1961 Neviňátka - kniha
The Heiress (TV film) - kniha
1958 Die Erbin (TV film) - kniha
1951 The House in the Square - povídka
1949 Dědička - kniha
1947 The Lost Moment - kniha
1933 Berkeley Square - kniha

TV seriály

2020 The Haunting (TV seriál) - kniha
Episode 10 (S02E10) - kniha
Episode 9 (S02E09) - kniha
Episode 8 (S02E08) - kniha
další epizody (10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace