foto

Robert Frank Telfer

  • nar. 19.8.1944 (75 let)
    Vincennes, Indiana, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Close Call
2003 Lepší pozdě nežli později
2002 Mr. Deeds - Náhodný milionář
1996 Fatal Expressions
1995 Cena lásky (TV film)
1990 Arachnofobie
1989 Platinum Triangle, The
Zlá macecha
1985 Pěna zabiják

TV seriály

2008 90210: Nová generace (TV seriál)
2007 Cestovatel (TV seriál)
The Year of the Rabbit (E04)
2006 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Pomocné ruce (S02E12)
1996 The Guilt (TV seriál)
1991 Riders in the Sky (TV seriál)
1989 Famous Teddy Z, The (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
The Doctors (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky