foto

Júki Hajaši

  • nar. 31.12.1980 (36 let)
    Kjóto, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2016 Aozora Yell
Boku dake ga inai mači
Gundam Build Fighters Try: Island Wars (TV film)
One Piece Film Gold
2015 Eipuriru Furuzu
2014 Aoharaido
Kamisama no karute 2
リーガルハイ・スペシャル (TV film)
2013 Strawberry Night ~ After the Invisible Rain (TV film)
Sutoroberī naito
2012 Rich Man, Poor Woman in New York (TV film)
2011 Bannó jasai Ninninman (TV film)
Zettai Reido - Mikaiketsu Jiken Tokumei Sousa Special (TV film)
2010 Sutoroberī naito (TV film)
2009 Hidarime Tantei EYE (TV film)

TV seriály

2017 Aišitetatte, himicu wa aru (TV seriál)
Ballroom e jókoso (TV seriál)
Boku no Hero Academia 2 (TV seriál)
Boku, unmei no hito desu (TV seriál)
Kinkjú toriširabešicu 2 (TV seriál)
Kirakira Precure A La Mode (TV seriál)
Uso no sensó (TV seriál)
2016 Boku no Hero Academia (TV seriál)
Fragile (TV seriál)
Guddo pátoná: muteki na bengoši (TV seriál)
Haikjú!! Karasuno kókó VS Širatorizawa gakuen kókó (TV seriál)
Kiznaiver (TV seriál)
Trickster: Edogawa Ranpo "Šónen tantei-dan" jori (TV seriál)
2015 Asa ga kita (TV seriál)
Classroom Crisis (TV seriál)
Diabolik Lovers More, Blood (TV seriál)
Doctors: saikjó no meii 3 (TV seriál)
Genkai šúraku kabušiki kaiša (TV seriál)
Haikjú!! Second Season (TV seriál)
Přehlídka smrti (TV seriál)
Risuku no Kamisama (TV seriál)
Tenči to akuma (TV seriál)
2014 DRAMAtical Murder (TV seriál)
Gundam Build Fighters Try (TV seriál)
Haikjú!! (TV seriál)
Kazokugari (TV seriál)
Kinkyû Torishirabeshitsu (TV seriál)
Soul Eater Not! (TV seriál)
Yoshiwara Uradoshin (TV seriál)
2013 Blood Lad (TV seriál)
Diabolik Lovers (TV seriál)
DOCTORS 2 Saikyou no Meii (TV seriál)
Gundam Build Fighters (TV seriál)
Rígaru hai 2 (TV seriál)
2012 Rígaru hai (TV seriál)
Rich Man, Poor Woman (TV seriál)
Robotics;Notes (TV seriál)
Sutoroberí naito (TV seriál)
2011 Asukó máči! (TV seriál)
BOSS 2 (TV seriál)
Last Money ~Ai no Nedan~ (TV seriál)
Taisetsu na koto wa subete kimi ga oshiete kureta (TV seriál)
Zettai reido: tokušu hanzai sennjú sósa (TV seriál)
2010 Perfect Report (TV seriál)
Zettai reido: mikaikecu džiken tokumei sósa (TV seriál)
2009 Boss (TV seriál)
Hidarime Tantei EYE (TV seriál)
Toraianguru (TV seriál)
2005 Džóó (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2009 Tamagočči! (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace