foto

Dave Cole

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Straight A's
1983 Magic of David Copperfield V: The Statue of Liberty Disappears, The (TV film)

TV seriály

2005 Charlie Jade (TV seriál)
2001 Torontské stíny (TV seriál)
1996 Traders (TV seriál)
1995 The Hardy Boys (TV seriál)
1994 Směr jih (TV seriál)
1989 E.N.G. (TV seriál)
1988 My Secret Identity (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)
1981 Seeing Things (TV seriál)
1975 Peep Show (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace