foto

Joe DeRosa

  • nar. 6.8.1977 (42 let)
    Collegeville, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2018 Living Biblically (TV seriál)
Pilot (E01)
Volejte Saulovi (TV seriál)
Něco krásného (S04E03)
2017 Volejte Saulovi (TV seriál)
Podfuky (S03E05)
Mabel (S03E01)
2016 Take My Wife (TV seriál)
Volejte Saulovi (TV seriál)
Amarillo (S02E03)
2015 Volejte Saulovi (TV seriál)
Rico (S01E08)
5–0 (S01E06)
2014 Amyino plodné lůno (TV seriál)
I'm So Bad (S02E02)
2013 Amyino plodné lůno (TV seriál)
Unpleasant Truths (S01E07)
2012 Sullivan a syn (TV seriál)
2011 Rozvedený se závazky (TV seriál)
Halloween/Ellie (S02E10)
2010 Znuděný k smrti (TV seriál)
Žil jsem jako dementní bůh (S02E04)
2008 Z Rock (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 Jeff & Some Aliens (TV seriál)
Jeff & Some Confidence (E06)

Host

TV pořady

2013 @midnight (TV pořad)
This Is Not Happening (TV pořad)
2008 1000 Ways to Die (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
1998 Comedy Central Presents (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky