foto

Luis Bordonada

  • nar. Ciudad Juárez, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Manson Brothers Midnight Zombie Massacre
2019 Sgt. Will Gardner
Sister Aimee
2018 Chladné přijetí
2017 A Crooked Somebody
La Barracuda
2016 Hraniční kontrola
2015 Bare
2014 After the Fall
Drunktown's Finest
Fort Bliss
Hoši z Abu Ghraib
Za hranici
2013 Babička Ultima
Dark Around the Stars
2012 Jackie
2011 Boj o dědictví
2010 Kniha přežití

TV seriály

2019 Vida (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
S.W.A.T. (TV seriál)
Los Huesos (S02E12)
2018 Vida (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
Volejte Saulovi (TV seriál)
Kouř (S04E01)
2016 Volejte Saulovi (TV seriál)
Nafukovačka (S02E07)
Amarillo (S02E03)
Příštipkář (S02E02)
další epizody (4)
2014 Killer Women (TV seriál)
Ve službách CIA (TV seriál)
The Bridge (TV seriál)
Harvest of Souls (S02E06)
Eye of the Deep (S02E05)
Ghost of a Flea (S02E02)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky