foto

Jonathan Fraser

  • nar. 1.11.1967 (52 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Mafia
2011 Double Tap
Tajemný zabiják
2009 Hranice
The Devil's Tomb
2008 Diamonds and Guns
2007 Brotherhood of Blood
Generace GEN
2005 Amateur
Farma smrti
Night of the Dog
2003 Chicken Party
2001 Pod hladinou Loch Ness
Swordfish: Operace Hacker
2000 Skrytá vášeň
1998 Přistání naslepo
Ryzí vášeň
1997 Společný zájem
Zpovědi tanečnice
Žít v nebezpečí

TV seriály

2015 Krize (TV seriál)
Píp tvít píp (E06)
2012 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Rekrut (S04E02)
2011 Chemistry (TV seriál)
2010 Strážce pořádku (TV seriál)
The Lord of War and Thunder (S01E05)
2009 Božská mrcha (TV seriál)
Do You Believe in Second Chances? (S02E09)
2006 Lincoln Heights (TV seriál)
Spiknutí (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Nedotknutelný (S03E20)
2005 Dr. House (TV seriál)
Neviditelný nádor (S02E02)
Dva z Queensu (TV seriál)
Van, Go (S07E18)
Black List (S07E16)
Pour Judgment (S07E11)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Šibalové a blázni (S01E04)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Birds of Prey (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
V tajných službách (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Vítěz bere vše (S01E18)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Roswell (TV seriál)
1998 Mowgli: The New Adventures of the Jungle Book (TV seriál)
One World (TV seriál)
1997 The Tony Danza Show (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Halloween (S05E03)
1996 Život s Rogerem (TV seriál)
1993 Akta X (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky