foto

Júki Tai

  • nar. 6.10.1977 (41 let)
    Tokio, Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Tóken ranbu: Hanamaru – Makuai kaisóroku
2014 Kurošicudži: Book of Murder
2012 Gekidžóban Inazuma Eleven GO vs Danball senki W
Hanajaka nari, waga ičizoku: Kinetograph
2010 D.C. I&II P.S.P. Re-Animated
2008 D.C.if: Da Capo if
School Rumble Sangakki
2005 School Rumble: Ičigakki hošú
2004 Azusa, otecudai šimasu! (TV film)
1991 Kjófu šinbun

TV seriály

2018 Sora to umi no aida (TV seriál)
2016 Tóken ranbu: Hanamaru (TV seriál)
2015 Saint seija: Soul of Gold (TV seriál)
2014 Disk Wars: Avengers (TV seriál)
Karen senki (TV seriál)
Kurošicudži: Book of Circus (TV seriál)
2013 Tamagočči! Miracle Friends (TV seriál)
Tanken Driland: 1000nen no mahó (TV seriál)
2012 Hjóka (TV seriál)
Saint seija: Omega (TV seriál)
2011 Inazuma Eleven GO (TV seriál)
2009 Battle Spirits: Šónen gekiha Dan (TV seriál)
2008 Amacuki (TV seriál)
Yu-Gi-Oh! 5D´S - Hra králů (TV seriál)
ef - a tale of melodies. (TV seriál)
2007 Džúsókikó Dancougar Nova (TV seriál)
Džúšin enbu: Hero Tales (TV seriál)
Prism Ark (TV seriál)
ef - a tale of memories. (TV seriál)
2006 Ghost Hunt (TV seriál)
Gift: eternal rainbow (TV seriál)
Le Chevalier D'Eon (TV seriál)
School Rumble Nigakki (TV seriál)
2005 D.C.S.S: Da Capo Second Season (TV seriál)
Fušigiboši no futago hime (TV seriál)
Koikoi 7 (TV seriál)
UG*Ultimate Girls (TV seriál)
2004 B-Legend! Battle B-Daman (TV seriál)
Elfen Lied (TV seriál)
Kidó senši Gundam Seed Destiny (TV seriál)
Onmjó taisenki (TV seriál)
School Rumble (TV seriál)
2003 D.C.: Da Capo (TV seriál)
E's Otherwise (TV seriál)
Green Green (TV seriál)
Mahó šódžo tai Arusu (TV seriál)
Mermaid Melody pičipiči Pitch (TV seriál)
Narutaru: Mukuro naru hoši tama taru ko (TV seriál)
2002 Bakuten Shoot Beyblade 2002 (TV seriál)
2001 Fruits Basket (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace