foto

Roman Gribkov

  • nar. 28.10.1972 (48 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Neznámá bitva
2013 7 glavnych želanij
2012 Koma (TV film)
2009 Kanikuly strogogo režima
Pochoronitě meňa za plintusom
2008 Žena v Berlíně
2006 Vdoch, vydoch
2002 Pisma k Elze

TV seriály

2020 I snova budět děň (TV seriál)
Sto let puti (TV seriál)
Sudi i suďby (TV seriál)
2019 Němedlennoje reagirovanije (TV seriál)
2018 Avarija (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Rubeži rodiny (TV seriál)
Grjaznaja bomba (E18)
Realizacija (TV seriál)
Iznanka pravosudija (S01E06)
Mužskaja rabota (S01E05)
Čjornaja polosa (S01E04)
další epizody (5)
Velikolepnaja pjaťorka (TV seriál)
Zapach smerti (S01E19)
Něvskij (TV seriál)
Primanka (S03E17)
2017 Front (TV seriál)
Ličnosť ně ustanovlena (TV seriál)
Melnik (TV seriál)
Čužoje lico (TV seriál)
Zamok s sekretom (E05)
Něvskij (TV seriál)
Eto byl ty (S02E28)
2016 Mentovskaja saga (TV seriál)
Sledovatel Tichonov (TV seriál)
Časy dlja mistěra Kelli. Časť 2 (E10)
Časy dlja mistěra Kelli. Časť 1 (E09)
Gorod priňal. Časť 2 (E08)
další epizody (8)
Vyžiť ljuboj cenoj (TV seriál)
Šaman (TV seriál)
Vygodnoje predloženije (S03E15)
Tretij lišnij (S03E14)
Čužije děňgi (S03E12)
další epizody (9)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Zakoldovannyj krug (S16E02)
2015 Iščejka (TV seriál)
Něslučajnaja vstreča (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Prigovor (S01E30)
My s toboj odnoj krovi (S01E15)
Novyj vzgljad na novoje dělo (S01E06)
Policejskij učastok (TV seriál)
Serdce Angela (TV seriál)
Sputniki (TV seriál)
Ženščina v bědě 2 (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Ochota na lisa (S01E61)
Zaščita (S01E56)
Pareň s našego dvora (S01E53)
další epizody (6)
Profil ubijcy (TV seriál)
Parikmacher (S02E06)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Ubojnyj futbol (S15E06)
2014 Cholodnyj rasčet (TV seriál)
Grigorij R. (TV seriál)
Lučšije vragi (TV seriál)
Něbesnyj sud. Prodolženije (TV seriál)
Ochotniki za golovami (TV seriál)
Princ Sibiri (TV seriál)
2013 Kovboj (TV seriál)
Princip Chabarova (TV seriál)
Razvědčicy (TV seriál)
Zadanija osoboj važnosti: Operacija "Tajfun" (TV seriál)
Čužoj (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Krajnije mery (S02E18)
Doznavatěl (TV seriál)
Ultimatum (S02E29)
2012 Kulinar (TV seriál)
Čužoj rajon (TV seriál)
Vera (S02E25)
Litějnyj (TV seriál)
Speczakaz (S07E25)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Něvskije partizany (S07E05)
2011 Narkotrafik (TV seriál)
Glavnaja žertva (E12)
Oborotni (E11)
Staryje svjazi (E10)
další epizody (12)
PPS (TV seriál)
Avangardist (S01E05)
Stranstvija Sindbada (TV seriál)
2010 Morskije ďjavoly (TV seriál)
Pismo v butylke (S04E20)
Uničtožiť posle pročtěnija (S04E19)
Virus (S04E18)
další epizody (20)
2009 Morskije ďjavoly. Suďby (TV seriál)
Otpusk u morja (S01E04)
2008 Gaišniki (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Svet angela (S01E24)
2007 Perom i špagoj (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Minzdrav predupreždajet… (S08E13)
2006 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Gluchar (S02E04)
2005 Morskije ďjavoly (TV seriál)
Kamyšovyj killer (S01E06)
2002 Agentstvo NLS (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
Ubojnaja sila (TV seriál)
Poslednij pričal (S04E02)
2000 Imperija pod udarom (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky