foto

Ernest K. Gann

  • nar. 13.10.1910
    Lincoln, Nebraska, USA
  • zem. 19.12.1991 (81 let)
    San Juan, Washington, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

1985 Pilotův návrat - kniha
1964 Fate Is the Hunter - kniha
1958 Twilight for the Gods - kniha
1955 Soldier of Fortune - kniha
1954 Rozbouřené nebe - kniha
1953 Island in the Sky - kniha
1951 The Raging Tide - kniha
1947 Blaze of Noon - kniha

TV seriály

1981 Masada (TV seriál) - kniha

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace