foto

Ralph Clanton

  • nar. 11.9.1914
    Fresno, California, USA
  • zem. 29.12.2002 (88 let)
    Staten Island, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Záměna
1975 Death Be Not Proud (TV film)
1971 They Might Be Giants
1966 Lamp at Midnight (TV film)
1961 Roztržitý profesor
1959 Zorro, the Avenger - a.z.
1957 27. den
Johnny Tremain
No Time to Be Young
Pharaoh's Curse
Undersea Girl
1956 Hot Cars
The Vagabond King
1955 New York Confidential
1954 King Richard II (TV film)
1950 Cyrano z Bergeraku
They Were Not Divided

TV seriály

1981 American Playhouse (TV seriál)
1976 The Adams Chronicles (TV seriál)
1970 Somerset (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
1962 The Beachcomber (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
1960 Thriller (TV seriál)
1959 Hudson's Bay (TV seriál)
Markham (TV seriál)
The Man from Blackhawk (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Behind Closed Doors (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
Special Agent 7 (TV seriál)
Yancy Derringer (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Case of the Fancy Figures (S02E10)
1957 Goodyear Theatre (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Official Detective (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Case of the Restless Redhead (S01E01)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Gray Ghost (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1956 Circus Boy (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
The Man Called X (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
Soldiers of Fortune (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál) - herec, a.z.
Medic (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
I Led 3 Lives (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
1952 The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Search for Tomorrow (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)
1949 Suspense (TV seriál)
1946 Lights Out (TV seriál)

Dokumentární

1954 Out of This World

Host

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky