foto

Sean Barry-Weske

  • nar. 2.3.1940
    London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 26.12.2004 (64 let)
    California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Profesionál
1995 Bojovník
1990 Bratři zločinu
1989 Just Another Secret (TV film)
1988 Beryl Markham: A Shadow on the Sun (TV film)
1986 Biggles
1985 Hitlerova SS: Portrét zla (TV film)
Morons from Outer Space
1981 History of the World: Part I
Klub příšer
Oko jehly
1980 Flash Gordon
1971 Not Tonight, Darling
1969 Kouzelný Kristián
The Oblong Box
1968 Hot Millions
1964 The Four Seasons of Rosie Carr (TV film)
1962 The Password is Courage
1942 Bob's Your Uncle

TV seriály

1989 Great Expectations (TV seriál)
1987 Nevyjasněné záhady (TV seriál)
1985 Nejvzdálenější místo na Zemi (TV seriál)
1984 Ellis Island (TV seriál)
1980 Fox (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1968 The Champions (TV seriál)
1964 Frankie Howerd (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Espionage (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky