foto

John Murray Scott

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1964 První muži na Měsíci
1963 Shadow of Fear

TV seriály

1972 The Pathfinders (TV seriál)
1971 The Ten Commandments (TV seriál)
1968 Virgin of the Secret Service (TV seriál)
1967 City 68' (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
Mr. Rose (TV seriál)
1966 Mrs Thursday (TV seriál)
The Spies (TV seriál)
1965 Front Page Story (TV seriál)
The Power Game (TV seriál)
Sherlock Holmes (TV seriál)
Charles Augustus Milverton (S01E11)
1964 Catch Hand (TV seriál)
The Sullavan Brothers (TV seriál)
1963 The Plane Makers (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Richard the Lionheart (TV seriál)
The Scales of Justice (TV seriál)
1961 A for Andromeda (TV seriál)
Echo Four Two (TV seriál)
Ghost Squad (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
Three Live Wires (TV seriál)
1960 An Age of Kings (TV seriál)
BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Police Surgeon (TV seriál)
Scotland Yard (TV seriál)
The Cheaters (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1958 The Larkins (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky