foto

Jack Rodney

  • nar. 1916
  • zem. 20.2.1967
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1965 Reluctant Bandit (TV film)
1963 Kasař
1962 The Share Out
1955 Thunder Rock (TV film)
1951 The Boy with a Cart (TV film)

TV seriály

1965 Poison Island (TV seriál)
1964 Hidden Truth, The (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Espionage (TV seriál)
Friday Night (TV seriál)
The Indian Tales of Rudyard Kipling (TV seriál)
1962 Silent Evidence (TV seriál)
Steptoe and Son (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Jango (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
You Can't Win (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
The World of Tim Frazer (TV seriál)
1959 Garry Halliday (TV seriál)
Knight Errant Limited (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
World Theatre (TV seriál)
1958 Duty Bound (TV seriál)
Saturday Playhouse (TV seriál)
1957 Television World Theatre (TV seriál)
The Army Game (TV seriál)
1956 Nom-de-Plume (TV seriál)
The Adventures of Aggie (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1953 The Quatermass Experiment (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace