foto

Norma Parnell

  • nar. 28.3.1937 (82 let)
    Liverpool, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1963 Partner, The
1962 Candidate for Murder
1961 Silent Weapon, The
1960 Operation Cupid
1959 Expresso Bongo
1958 Mark of the Phoenix

TV seriály

1964 The Protectors (TV seriál)
1963 Breaking Point (TV seriál)
First Night (TV seriál)
1962 Hugh and I (TV seriál)
1961 The Pursuers (TV seriál)
1960 Bootsie and Snudge (TV seriál)
1959 Garry Halliday (TV seriál)
Glencannon (TV seriál)
International Detective (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
The Four Just Men (TV seriál)
1958 Ivanhoe (TV seriál)
William Tell (TV seriál)
1957 Sword of Freedom (TV seriál)
1956 The Buccaneers (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
The Adventures of Robin Hood (TV seriál)
1954 The Vise (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace