foto

Carol Royle

  • nar. 10.2.1954 (66 let)
    Blackpool, Lancashire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Miss in Her Teens
2000 Vyšetřování naslepo II - Schovávaná (TV film)
1982 Tuxedo Warrior
1980 Heartland
1978 Řecký magnát

TV seriály

2020 Endeavour (TV seriál)
Zenana (S07E03)
Rága (S07E02)
Věštkyně (S07E01)
2019 Vraždy ve Stratfordu (TV seriál)
This Cursed Hand (S02E03)
Endeavour (TV seriál)
O hlavu kratší (S06E04)
Zdání klame (S06E03)
2017 Otec Brown (TV seriál)
Ruka Lucie (S05E05)
2003 New Tricks (TV seriál)
2001 Crossroads (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1997 Crime Traveller (TV seriál)
1995 Thief Takers (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1989 Blackeyes (TV seriál)
1987 London Embassy (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Ladies in Charge (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
Summer Season (TV seriál)
1984 Oxbridge Blues (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1983 Shades of Darkness (TV seriál)
Storyboard (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1980 Cribb (TV seriál)
1979 Dostihy (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Mylný předpoklad (S03E04)
1978 Blakes 7 (TV seriál)
Grange Hill (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Zvířený prach (S02E08)
1976 The Cedar Tree (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky