foto

Carol Royle

  • nar. 10.2.1954 (66 let)
    Blackpool, Lancashire, Anglie, Velká Británie

Herecká filmografie

Filmy

2014 Miss in Her Teens
2000 Vyšetřování naslepo II - Schovávaná (TV film)
1982 Tuxedo Warrior
1980 Heartland
1978 Řecký magnát

TV seriály

2018 Vraždy ve Stratfordu (TV seriál)
2013 Otec Brown (TV seriál)
2012 Endeavour (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
2001 Crossroads (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)

Galerie (2)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky