foto

Hilde Sessak

  • nar. 27.7.1915
    Berlín, Německá říše
  • zem. 17.4.2003 (87 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1970 Interview mit Herbert K. (TV film)
1969 Täter auf der Spur - Familienärger, Dem (TV film)
1967 Das Geständnis eines Mädchens (TV film)
1956 Thérèse Raquin (divadelní záznam)
1955 Eine Handvoll Shilling (TV film)
Oberwachtmeister Borck
Vor Gott und den Menschen
1954 Das Bekenntnis der Ina Kahr
Der Engel mit dem Flammenschwert
1953 The Man Between
1952 Román mladého manželství
1951 Es geht nicht ohne Gisela
Sekera z Wandsbeku
Wenn die Abendglocken läuten
1950 Die Frau von gestern Nacht
Treppe, Die
Wer fuhr den grauen Ford?
1949 Der große Fall
Philine
1945 Das alte Lied
1944 Májová Bowle
Orient-Express
1943 Der kleine Grenzverkehr
Fahrt ins Abenteuer
Láska, vášeň a žal
Man rede mir nicht von Liebe
Paracelsus
1942 5000 marek odměny
Luisa Sanfelice
1941 Alarm
Hauptsache glücklich!
Illusion
Jungens
Quax pilot bez bázně a hany
Sechs Tage Heimaturlaub
1940 Die Rothschilds
Links der Isar - rechts der Spree
Percy na scestí
Šaty dělají člověka
1939 Die Pfingstorgel
Opona padá
Wasser für Canitoga
1938 Das Ehesanatorium
Lovci medvědů
Wie einst im Mai
1937 Dobrodružství poručíka Glahna
Když ženy mlčí
Korálová princezna
Liebe geht seltsame Wege
Muži ve tmách
1936 Befehl ist Befehl
Das Schönheitsfleckchen
Der Raub der Sabinerinnen
Der verkannte Lebemann
Die unheimliche Helene
Intermezzo
Münchhausens neuestes Abenteuer
Pomoc, žena řádí!
Schloß Vogelöd
Stadt Anatol
1935 Das Mädchen vom Moorhof
Diktátor domovník
Lehká kavalerie
Liebeslied
1934 Herr Kobin geht auf Abenteuer

TV seriály

1969 Familie Bergmann (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky