foto

Ruslan Ibragimov

  • nar. 9.5.1965 (54 let)
    Astrachaň, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Pod elektrickými mračny
2008 Papírový voják
2005 Harpastum

TV seriály

2016 Mentovskije vojny (TV seriál)
Okončatělnyj rasčjot (S10E02)
2015 Něslučajnaja vstreča (TV seriál)
Pogoňa za tremja zajcami (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Malyš (S01E64)
2014 Leningrad 46 (TV seriál)
Lučšije vragi (TV seriál)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Kitajskaja ničja (S08E03)
Bolšoj brat (S08E02)
Igra na čužom pole (S08E01)
2013 Dvoje s pistoletami (TV seriál)
PPS (TV seriál)
Založniki (S02E24)
Doznavatěl (TV seriál)
Kontrakt (S02E19)
2012 Vsjo načalos v Charbině (TV seriál)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Korm dlja akuly (S07E06)
Něvskije partizany (S07E05)
Gonka na vyživanije (S07E03)
další epizody (4)
2011 Mentovskije vojny (TV seriál)
Banda (S06E01)
2010 Děsant jesť děsant (TV seriál)
Mentovskije vojny (TV seriál)
S čistoj sovesťju (S05E02)
Drugaja reka (S05E01)
2008 Mentovskije vojny (TV seriál)
Zolotaja strela (S04E01)
2006 Mentovskije vojny (TV seriál)
Obraz vraga (S03E02)
Kazaki-razbojniki (S03E01)
2005 Mentovskije vojny (TV seriál)
V uslovijach něočevidnosti (S02E03)
Za nědělju do vesny (S02E01)
2004 Mentovskije vojny (TV seriál)
Staršij oborotěň po osobo važnym dělam (S01E01)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Prostaja formalnosť (S06E01)
2001 Dalnobojščiki (TV seriál)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
Episode 7 (S03E07)
Episode 4 (S03E04)
další epizody (4)
2000 Ubojnaja sila (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2018 Lišnij (TV seriál)
Ženščina v zerkale (TV seriál)
2017 Vsjo k lučšemu 2 (TV seriál)
2016 Oskolki sčasťa 2 (TV seriál)
2011 Morskije ďjavoly (TV seriál)
Žertva nauki (S05E27)
Operacija "Skorpion" (S05E26)
Koški-myški (S05E24)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky