foto

Sergej Někrasov

  • nar. 1.1.1955 (65 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2002 Zoluška v sapogach (TV film)
2001 Dva tovarišča
1994 Ja svoboděn, ja ničej
Okno do Paříže
1991 Opyt breda ljubovnogo očarovanija
1990 Bakenbardy

TV seriály

2015 Vesenněje obostrenije (TV seriál)
2014 Tajnyj gorod (TV seriál)
2013 Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Stancionnyj smotritěl (S02E01)
2012 Inspektor Kuper (TV seriál)
2011 Beglec (TV seriál)
Igra (TV seriál)
Mat (S01E20)
Šach (S01E19)
Razmen (S01E12)
další epizody (8)
SK (TV seriál)
2010 Šachta (TV seriál)
Ženskije mečty o dalnich stranach (TV seriál)
2009 Morskije ďjavoly. Suďby (TV seriál)
Okončatělnoje rešenije (S01E03)
Vyživšij (S01E01)
2004 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Něskolko mgnovenij bezumija (S01E11)
Baltijskij cirjulnik (S01E09)
Opasnyj Svidětěl (S01E07)
Mangust (TV seriál)
Kvartirnyj vopros (S02E08)
Mužšaja logika (S02E06)
Propavšaja něvesta (S02E05)
další epizody (5)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Gadalka (S06E15)
Snajper (S06E10)
2003 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Svežaja krov (S05E14)
Geroj dňa (S05E08)
Děň vsech durakov (S05E07)
další epizody (4)

Herecká filmografie

Filmy

1994 Okno do Paříže

TV seriály

2011 Beglec (TV seriál)
2010 Ženskije mečty o dalnich stranach (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2004 Mangust (TV seriál)
Tabletki ot žadnosti (S02E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky