foto

Garik Žamgarjan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2014 Besslavnyje pridurki
2010 Ključ Salamandry

TV seriály

2018 Matrjoška (TV seriál)
2017 Krylja Imperii (TV seriál)
Posledňaja staťja žurnalista (TV seriál)
2015 Vysokije stavki (TV seriál)
Predatěl (S01E24)
Ljublju mjaso s krovju (S01E23)
Glavnyj sekret (S01E22)
další epizody (7)
2014 Inyje (TV seriál)
Ljubov govorit (TV seriál)
2013 Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Poligon (S01E08)
V lesu (S01E07)
Parom (S01E06)
další epizody (8)
Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Synovnij dolg (S01E05)
Opasnyje kanikuly (S01E03)
Sekretnaja missija (S01E01)
Šaman (TV seriál)
Něvesty (S02E08)
Vypusknicy (S02E07)
Mečta (S02E06)
další epizody (4)
2009 Morskije ďjavoly. Suďby (TV seriál)
Otpusk u morja (S01E04)
Těrritorija vraga (S01E02)
2007 Zakon myšelovki (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky