foto

Mark Kelly

  • nar. 12.4.1973 (47 let)
    Portsmouth, Virginia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Golden Age
2018 All the Creatures Were Stirring
Her Shoes
První člověk
2017 Dismissed
Dr. Brinks & Dr. Brinks
Haskell
2016 Buster's Mal Heart
The Last Heist
The Night Stalker
Turbotarantule 2: Druhá láva
2015 Guns for Hire
Lamb
2013 Život mé sestry
2012 Pětadvacetiboj
2011 Answers to Nothing
Le Début de la fin
Low Fidelity
2010 Removal
2009 Other People's Parties
Prototype
2008 Columbus Day
Nakažení smrtí
2007 Nepohřbený
2005 American Black Beauty (TV film)
2004 Mrtví k snídani
2003 The Watermelon Heist
2002 Swatters
1999 The Basement and the Kitchen

TV seriály

2020 The Ride (TV seriál)
2019 The Fix (TV seriál)
Scandal (E04)
Zákeřná Ebola (TV seriál)
V úkrytu (E06)
Karanténa (E05)
Postradatelnost (E04)
další epizody (6)
2017 Zoo (TV seriál)
The Black Forest (S03E09)
2016 Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Vězeň (S02E05)
Krev v ulicích (S02E04)
2014 Wedlock (TV seriál)
2012 Doteky osudu (TV seriál)
Cesta, kterou ses nedal (S01E13)
Sketchy (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Ta druhá (S05E11)
2009 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Vejde chlápek do reklamky (S03E06)
2008 Childrens' Hospital (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Pro mladé duchem (S02E01)
2007 I Hate My 30's (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Dámská toaleta (S01E02)
2005 Alias (TV seriál)
Horizont (S05E09)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
Déšť (S01E07)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Prostoupený zlem (S04E18)
2002 She Spies (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
1997 Fame L.A. (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 Talking Dead (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky