foto

Alejandro Edda

  • nar. 17.5.1984 (35 let)
    Puebla, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 El sueño de Perfecto
2017 #REALITYHIGH
Barry Seal: Nebeský gauner
Cocaine Godmother (TV film)
Féliz Año Tijuana
2016 Guatdefoc
2013 Enemy Empire
2009 Hacia la vida

TV seriály

2018 Narcos: Mexico (TV seriál)
Camelot (S01E01)
2016 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Módní policie (S01E07)
Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Sever (S02E15)
Duch (S02E14)
Solný sloup (S02E12)
další epizody (4)
2014 The Bridge (TV seriál)
Harvest of Souls (S02E06)
Eye of the Deep (S02E05)
The Acorn (S02E04)
další epizody (6)
2013 The Bridge (TV seriál)
The Crazy Place (S01E13)
All About Eva (S01E12)

Host

TV pořady

2011 Talking Dead (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace