foto

Alejandro Edda

  • nar. 17.5.1984 (36 let)
    Puebla, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Long Way
2018 El sueño de Perfecto
2017 #REALITYHIGH
Barry Seal: Nebeský gauner
Cocaine Godmother (TV film)
Féliz Año Tijuana
2016 Guatdefoc
2013 Enemy Empire
2009 Hacia la vida
2007 Have Love, Will Travel

TV seriály

2020 Narcos: Mexiko (TV seriál)
Volný obchod (S02E10)
Systém se zhroutil (S02E08)
El Dedazo (S02E06)
další epizody (7)
2018 Narcos: Mexiko (TV seriál)
Legenda (S01E10)
Prostě řekni ne (S01E08)
Šéf šéfů (S01E07)
další epizody (9)
2016 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Módní policie (S01E07)
Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Sever (S02E15)
Duch (S02E14)
Solný sloup (S02E12)
další epizody (4)
2014 The Bridge (TV seriál)
Harvest of Souls (S02E06)
Eye of the Deep (S02E05)
The Acorn (S02E04)
další epizody (6)
2013 The Bridge (TV seriál)
The Crazy Place (S01E13)
All About Eva (S01E12)

Host

TV pořady

2011 Talking Dead (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky