foto

Raul Casso

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Sweets
2013 (Ne)zadaní
36 Saints
2012 Girls Against Boys

TV seriály

2020 Deutschland 89 (TV seriál)
Magic (E03)
November Nights (E02)
Kyrie Eleison (E01)
2016 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Bouchačky kam se podíváš (S01E09)
Powers (TV seriál)
Legacy (S02E10)
Slain Dragons (S02E09)
Origins (S02E07)
další epizody (8)
Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Sever (S02E15)
Duch (S02E14)
U skomírajícího ohně (S02E13)
další epizody (6)
2014 Forever (TV seriál)
Taxi Brooklyn (TV seriál)
Dernière course (E12)
Le Match de leur vie (E11)
La Nuit la plus longue (E10)
další epizody (12)
Vzpomínky (TV seriál)
East of Islip (S02E11)
Manhunt (S02E10)
2013 Policajt z New Yorku (TV seriál)
2010 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Privilege (S01E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky