foto

Julienne Davis

  • nar. 26.9.1973 (45 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 9 hráčů se smrtí
2002 Dokonalý pár (TV film)
2001 Tabloid
1999 Spalující touha

TV seriály

2014 My Crazy Ex (TV seriál)
2000 Too Much Sun (TV seriál)
Urban Gothic (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2010 Pachateli na stopě (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace