foto

Steve Beers

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

1999 Heat Vision and Jack (TV film)
1987 Destination America (TV film)

TV seriály

2002 Beze stopy (TV seriál)
Nezvěstná (S01E04)
On a ona (S01E03)
Synovy narozeniny (S01E02)
1998 Sedm statečných (TV seriál)
1996 Strážce moře (TV seriál)
Weapons of War (S03E13)
1995 Strážce moře (TV seriál)
Second Chance (S03E10)
Resurrection (S03E08)
Equilibrium (S03E07)
další epizody (8)
1994 Agent Fortuny (TV seriál)
1992 Bill & Ted's Excellent Adventures (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
Pilot (S01E01)

Režijní filmografie

TV seriály

2014 Griffinovi (TV seriál)
Herpe, the Love Sore (S12E16)
2013 Griffinovi (TV seriál)
Call Girl (S11E14)
2012 Griffinovi (TV seriál)
Meg a Quagmire (S10E10)
2011 Griffinovi (TV seriál)
Hurikán a houbičky (S10E02)
2010 Griffinovi (TV seriál)
Cesta na Severní pól (S09E07)
2004 Mrtví jako já (TV seriál)
Poslední výzva (S02E13)
Dům na prodej (S02E06)
1998 Sedm statečných (TV seriál)
1996 Temné nebe (TV seriál)
The Last Wave (E10)
Strážce moře (TV seriál)
Weapons of War (S03E13)
1990 Stíny nad LA (TV seriál)
Swamp Thing (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
Two for the Road (S02E04)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1984 Riptide (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky