foto

Satomi Kórogi

  • nar. 14.11.1962 (56 let)
    Tokio, Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Eiga Crayon Šin-čan: Bakumori! Kung-Fu Boys – Rámen tairan
Koneko no Čii: Ponponrá dairjokó
2017 Eiga Crayon Shin-čan šúrai! Učúdžin Širiri
2016 Eiga Crayon Šin-čan: Bakusui! Jumemi World dai tocugeki
2015 Crayon Shinchan: My Moving Story
2014 Eiga Crayon Šin-čan: Gačinko! Gjakušú no Robo tó-čan
2013 Crayon Šin-čan: Bakauma! B-kjú Gourmet Survival Battle!!
Eiga Precure All Stars New Stage 2: Kokoro no tomodači
2012 Meloetta no kirakira Recital
2011 Crayon Šin-čan: Araši o jobu ógon no Spy daisakusen
Eiga Precure All Stars DX3: Mirai ni todoke! Sekai o cunagu nidžiiro no hana
Šukufuku no Campanella
2010 Chii's Sweet Home: Čii to kočči, deau.
Eiga Precure All Stars DX2: Kibó no hikari – Rainbow Jewel o mamore!
2009 Fresh Precure! Omoča no kuni wa himicu ga ippai!?
2008 Eiga Crayon Šin-čan: Čó araši o jobu kinpoko no júša
Eiga! Tamagočči učú iči Happy na monogatari!?
Nenbucu monogatari: Šinran-sama – Negai, sošite hikari
2007 Gekidžóban Clannad
Mijori no mori (TV film)
2006 Brave Story
Eiga Crayon Šin-čan: Densecu o jobu odore! Amigo!
2005 Eiga Crayon Šin-čan: Densecu o jobu buriburi sanpunpokkiri daišingeki
Gekidžóban Pocket Monsters Advanced Generation: Mew to hadó no júša Lucario
Gekidžóban kondžiki no Gash Bell!! Mecha Vulkan no raišú
2004 Crayon Šin-čan: Araši o jobu júhi no kasukabe Boys
Gekidžóban kondžiki no Gash Bell!! 101 Banme no mamono
Lime-iro senkitan: Nangoku jume roman
2003 Comic Party Revolution
Crayon Šin-čan: Araši o jobu eikou no Jakiniku Road
Milkyway
Tako ni natta okásan (TV film)
Tokijští kmotři
2002 Canary
Crayon Šin-čan: Araši o jobu appare! Sengoku daikassen
Happy World!
Love Hina Again
Momidži
Rockman: Hoši ni negai o
2001 Arete hime
Puni Puni Poemi
2000 Crayon Šin-čan: Araši o jobu Jungle
Eiga Odžarumaru: Jakusoku no nacu Odžaru to Semira
Geobreeders 2: Mórjó júgekitai File-XX ransen toppa
Pikachu no fujujasumi
Pokémon 3
1999 Crayon Šin-čan: Bakuhacu! Onsen wakuwaku daikessen
Pia Carrot e jókoso!! 2 DX
Pikachu no fujujasumi (2000)
Pikachu tankentai
Words Worth
Šódžo kakumei Utena: Adolescence mokuširoku
1998 Eiga Crayon Šin-čan: Dengeki! Buta no hizume daisakusen
Geobreeders: File-X čibi neko dakkan
Pikachu no nacujasumi
1997 Crayon Šin-čan: ankoku tamatama daicuiseki
Cutey Honey Flash
Hermes: Ai wa Kaze no Gotoku
1996 Dókjúsei 2
Eiga Crayon Šin-čan: Henderland no daibóken
Ginga odžó-sama densecu Juna: Šin'en no Fairy
Mahó no Šiho-čan
Mató kitan Zankan
Pipi: Tobenai hotaru
Tattoon Master
Toire no Hanako-san
1995 Dókjúsei Climax
Eiga Crayon Šin-čan: Unkokusai no jabó
Eiga Doraemon: Nobita no sósei nikki
Ginga odžó-sama densecu Juna: Kanašimi no Siren
Idol Project
Indžú onna kjóši
Jósei hime Ren
Macross 7: Ginga ga ore o jondeiru!
Visionary
1994 Crayon Šin-čan: Buriburi ókoku no hihó
Dókjúsei
Dókjúsei: Nacu no owari ni
Dókjúsei: Nacu no owari ni
Kerokero Keroppi no tomodači ni naró jo
Maps
1993 Crayon Šin-čan: Action Kamen vs Haigure maó
Iria: Zeiram the Animation
1991 Kimagure Orange Road: Omoigakenai Situation
RG Veda
Tenkú senki šurato – Sosei e no antó
Šógakusei no júkai bóši: Jumi-čan abunai jo!
Šónen Ašibe OVA
1990 Mamono Hunter Jóko
New Dream Hunter Rem
Širatori Reiko de gozaimasu!
1989 Riki ó: Tókacu džigoku

TV seriály

2016 Crayon Šin-čan gaiden: Alien vs. Šinnosuke (TV seriál)
Koneko no Čii: Ponponra daibóken (TV seriál)
2015 Dragon Ball Super (TV seriál)
Go! Princess Precure (TV seriál)
Kekkai sensen (TV seriál)
2011 Kore wa Zombie desu ka? (TV seriál)
Ničidžó (TV seriál)
Tiger & Bunny (TV seriál)
2010 Šukufuku no Campanella (TV seriál)
2009 Chii's Sweet Home: Atarašii ouči (TV seriál)
Fairy Tail (TV seriál)
Fresh Precure! (TV seriál)
Kaidan Restaurant (TV seriál)
Konničiwa Anne: Before Green Gables (TV seriál)
Tamagočči! (TV seriál)
2008 Chii's Sweet Home (TV seriál)
Clannad After Story (TV seriál)
Mičiko to Haččin (TV seriál)
RD: Sennó čósašicu (TV seriál)
2007 Kenkó zenrakei suieibu Umišó (TV seriál)
Kono aozora ni jakusoku o: Jókoso Cugumi rjó e (TV seriál)
2006 Aa! Megami-sama! Sorezore no cubasa (TV seriál)
Fušigiboši no futago hime Gju! (TV seriál)
Kišin hókó Demonbane (TV seriál)
Pokémon: Diamant a perla (TV seriál)
2005 Comic Party Revolution (TV seriál)
Dívka z Pekla (TV seriál)
Fušigiboši no futago hime (TV seriál)
Lime-iro rjúkitan Cross (TV seriál)
2004 Wagamama Fairy Mirumo de Pon! Wonderful (TV seriál)
2003 Fullmetal Alchemist (TV seriál)
Kondžiki no Gash Bell!! (TV seriál)
Limeiro senkitan: Meidži Nippon, otome sakimorisu. (TV seriál)
Planetes (TV seriál)
Scrapped Princess (TV seriál)
2002 Abenobaši mahó šótengai (TV seriál)
Onegai Teacher (TV seriál)
Pocket Monsters Advanced Generation (TV seriál)
2001 Comic Party (TV seriál)
Kokoro tošokan (TV seriál)
2000 Love Hina (TV seriál)
1999 Heppoko džikken Animation Excel Saga (TV seriál)
Senkaiden hóšin engi (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
1998 Gasaraki (TV seriál)
Himicu no Akko-čan (1998) (TV seriál)
Odžarumaru (TV seriál)
1997 Pokémon (TV seriál)
Šódžo kakumei Utena (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
VS Knight Ramune & 40 Fire (TV seriál)
YAT anšin! Učú rjokó (TV seriál)
1995 Kaitó Saint Tail (TV seriál)
Mama wa pojopojosaurus ga osuki (TV seriál)
Tobe! Isami (TV seriál)
1994 Ai to júki no Pig Girl tonde Búrin (TV seriál)
Mahó kiši Rayearth (TV seriál)
Mahódžin guruguru (TV seriál)
1993 Kidó senši V Gundam (TV seriál)
1992 Crayon Šin-čan (TV seriál)
Hana no mahócukai Mary Bell (TV seriál)
Mama wa šógaku jonensei (TV seriál)
Mikan enikki (TV seriál)
Šónen Ašibe 2 (TV seriál)
1991 Wataši to wataši: Futari no Lotte (TV seriál)
Šónen Ašibe (TV seriál)
1990 Idol tenši jókoso Jóko (TV seriál)
1989 Miracle Giants Dómu-kun (TV seriál)
1988 Hai! Akko desu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace