foto

Thomas Gallagher

  • nar. 1898
    Německá říše
  • zem. 28.10.1967
    Blackpool, Lancashire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1967 Prkno
1966 Nesprávná truhla
1965 San Ferry Ann
1962 Nil Carborundum (TV film)
1961 Das Geheimnis der gelben Narzissen
1959 Horrors of the Black Museum
1958 A Tale of Two Cities
Velké peníze
1957 No Road Back
Saint Joan
1956 Up in the World
1955 The Brain Machine
1954 Beau Brummell
The Angel Who Pawned Her Harp
The Good Die Young
1952 Babes in Bagdad
Gambler and the Lady, The
The Frightened Man
Time Gentlemen Please!
1950 Cairo Road
Don't Say Die
Noc a město
The Girl Who Couldn't Quite
1949 No Way Back
Třetí muž

TV seriály

1968 Late Night Horror (TV seriál)
1967 Angel Pavement (TV seriál)
1966 Thirteen Against Fate (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
Valiant Varneys, The (TV seriál)
1963 Espionage (TV seriál)
1962 Silent Evidence (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Ghost Squad (TV seriál)
Top Secret (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Here's Harry (TV seriál)
Our House (TV seriál)
Somerset Maugham Hour (TV seriál)
Sykes and A... (TV seriál)
The World of Tim Frazer (TV seriál)
1959 Charlesworth (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
1958 Dial 999 (TV seriál)
1957 Dick and the Duchess (TV seriál)
Emergency-Ward 10 (TV seriál)
O.S.S. (TV seriál)
Sword of Freedom (TV seriál)
Television World Theatre (TV seriál)
The New Adventures of Charlie Chan (TV seriál)
White Hunter (TV seriál)
1956 Adventure Theater (TV seriál)
Armchair Theatre (TV seriál)
Tales from Soho (TV seriál)
Whack-O! (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
The Adventures of Robin Hood (TV seriál)
1954 The Vise (TV seriál)
1952 Orient Express (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace