foto

Willy Witte

  • nar. 26.7.1908
    Brunswick, Německá říše
  • zem. 8.12.1998 (90 let)
    Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Tatort - Trimmel und Isolde (TV film)
1980 Tatort - Streifschuß (TV film)
1973 Die Tausenderreportage
Täter auf der Spur - Blinder Haß, Dem (TV film)
1972 Tatort - Strandgut (TV film)
1971 Krach im Hinterhaus (TV film)
1970 Täter auf der Spur - Frau gesucht..., Dem (TV film)
Täter auf der Spur - Froschmänner, Dem (TV film)
Täter auf der Spur - Puppen reden nicht, Dem (TV film)
1968 Polizeirevier 21 (TV film)
Stahlnetz - Ein Toter zuviel (TV film)
1967 Heimweh nach St. Pauli (divadelní záznam)
1964 Campingplatz (divadelní záznam)
Schaufensterpuppen (divadelní záznam)
Stahlnetz - Rehe (TV film)
1963 Das kleine Hofkonzert - Musikalisches Lustspiel aus der Welt Carl Spitzwegs (TV film)
Zámek Gripsholm
1962 Golden Boy (TV film)
1960 Stahlnetz - Die Zeugin im grünen Rock (TV film)
Waldhausstraße 20 (TV film)
1959 Stahlnetz - Aktenzeichen: Welcker u.a. - wegen Mordes (TV film)
The Treasure of San Teresa
1958 Das Geld liegt auf der Straße (TV film)
Stahlnetz - Die blaue Mütze (TV film)
1954 Tanz in der Sonne
1950 Die Dritte von rechts
Rozdělený byt
1943 Die beiden Schwestern
Svěřuji ti svou ženu
1942 Fronttheater
Hände hoch
Měj mě rád
Velký král
1941 ...reitet für Deutschland
Frauen sind doch bessere Diplomaten
Illusion
Leichte Muse
Paní Luna
1940 Achtung! Feind hört mit!
Bismarck
Die gute Sieben
Die unvollkommene Liebe
Falschmünzer
Für die Katz'
Kora Terry
Kriminalkommissar Eyck
Polterabend
Slečna sekretářka
Weißer Flieder
1939 Alarm auf Station III
Die fremde Frau
Drei Väter um Anna
Im Namen des Volkes
Paradies der Junggesellen
Ples v opeře
Silvesternacht am Alexanderplatz
Slaměný klobouk
Sláva! Já jsem táta!
Volání velkoměsta
Wir tanzen um die Welt
1938 Bylo to v noci májové....
Geheimzeichen LB 17
Pour le Mérite
Pět milionů hledá dědice

TV seriály

1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1972 Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
1969 Percy Stuart (TV seriál)
1967 Dem Täter auf der Spur (TV seriál)
1966 Cliff Dexter (TV seriál)
Polizeifunk ruft (TV seriál)
1959 Der Andere (TV seriál)
1958 Stahlnetz (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky