foto

Meier Tzelniker

  • nar. 1.1.1894
    Hotin-Bassarabia, Rumunsko
  • zem. 1980
    Stepney, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1968 Likvidace sestry George
1967 25. hodina
The Sorcerers
1961 His and Hers
1960 A Circle Of Deception
Let's Get Married
1959 Expresso Bongo
1958 Zkáza Titaniku
1957 The Long Haul
1956 Extra Day, The
Stars in Your Eyes
1955 Potasch and Perlmutter (TV film)
Woman for Joe, The
1954 Make Me an Offer
The Teckman Mystery
1952 Venetian Bird
1950 Last Holiday
1947 V neděli vždycky prší
1945 Mr. Emmanuel

TV seriály

1967 Champion House (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
Mickey Dunne (TV seriál)
Old Campaigner, The (TV seriál)
The Gamblers (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Londoners (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
1964 Story Parade (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 The Human Jungle (TV seriál)
1962 Suspense (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1960 The Dickie Henderson Show (TV seriál)
1959 International Detective (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
1957 Television World Theatre (TV seriál)
Theatre Night (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Tales from Soho (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)

Host

TV pořady

1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky