foto

Bo Barrett

  • nar. 10.2.1985 (34 let)
    Los Angeles, California, USA

Zajímavosti o tvůrci (1)

Herecká filmografie

Filmy

2012 Hrůzná minulost
Wrong
2011 Nová republika
2009 We Are the Mods
2008 Zprávy TV Onion
2007 Loveless in Los Angeles
Quench
2006 Marie Antoinetta

TV seriály

2012 Glee (TV seriál)
The New Rachel (S04E01)
2011 2 $ocky (TV seriál)
Poslední chlap (TV seriál)
2010 Famílie (TV seriál)
2009 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Mosbius Designs (S04E20)
2007 HBO Voyeur Project (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Vánoční tajnosti (S07E11)
2001 My Wife and Kids (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky