foto

Ted Smile

  • nar. 14.5.1921
    Wyoming, West Virginia, USA
  • zem. 2.11.2010 (89 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 Sidekicks (TV film)
1968 Víc mrtvý než živý
1966 Vysoká hra pro pravou dámu
1964 Hrdinové bez kalhot
Podzim Čejenů
1958 Cattle Empire
1957 Ride Out for Revenge
1956 Cesta kolem světa za 80 dní
The First Texan
1955 The Man from Bitter Ridge
The Prodigal
1954 Jubilee Trail
The Lawless Rider
1953 Son of the Renegade

TV seriály

1973 Kojak (TV seriál)
1972 Kung Fu (TV seriál)
1968 Here Come the Brides (TV seriál)
1962 The Dakotas (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1960 Overland Trail (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
1958 Cimarron City (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Circus Boy (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
1950 The Jack Benny Program (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace