foto

Robert Zemeckis

  • nar. 14.5.1951 (68 let)
    Chicago, Illinois, USA

Kontakt

  • Robert Zemeckis
    Rogers & Cowan PR
    1888 Century Park East, Suite 500
    Los Angeles, CA, USA, 90067
    USA

Režijní filmografie

Producentská filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 The Witches
2018 Vítejte v Marwenu
2015 Muž na laně
2009 Vánoční koleda
2004 Polární expres
1992 Lotři
1985 Návrat do budoucnosti
1980 Ojetá auta
1979 1941
1978 I Wanna Hold Your Hand
1973 Pole cti (studentský film)
1972 The Lift (studentský film)

TV seriály

1991 Návrat do budoucnosti (TV seriál)

Herecká filmografie

Host

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(6 078)