foto

Fernando Borges

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Los hermanos del viento
1976 Supervivientes de los Andes
1953 Ue... paisano!

TV seriály

1993 Peñón del Amaranto, El (TV seriál)
1981 Hogar que yo robé, El (TV seriál)
1979 Ricos también lloran, Los (TV seriál)
1978 Viviana (TV seriál)
1974 Mundo de juguete (TV seriál)
1973 Honorable señor Valdez, El (TV seriál)
1971 Lucia Sombra (TV seriál)
1970 Gata, La (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky