foto

Bartosz Turzyński

  • nar. 1982
    Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Klezmer
2013 Gabriel
Tajemnica Westerplatte
2010 Nie ten człowiek
2009 Generał - zamach na Gibraltarze
2005 Odpusť
Solidarita, solidarita

TV seriály

2019 Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
2014 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 12 (S05E12)
Episode 11 (S05E11)
Episode 10 (S05E10)
další epizody (4)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 15 (S01E15)
Episode 1 (S01E01)
2007 Barwy szczęścia (TV seriál)
2006 Dylematu 5 (TV seriál)
2004 Kryminalni (TV seriál)
2003 Na Wspólnej (TV seriál)
2002 Samo życie (TV seriál)
2000 M jak miłość (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)

Dokumentární

2009 Generał (TV seriál)
Mistyfikacja (E04)
Kurier z Polski (E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky