foto

Bobby Good

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2015 Manifesto
2003 Hamlet_X

TV seriály

2008 Ihr Auftrag, Pater Castell (TV seriál)

Dokumentární

2017 Freedom for the Wolf
2012 Bar25 - Tage außerhalb der Zeit
Tohle není Kalifornie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace