foto

Susan Kellermann

  • nar. 4.7.1944 (74 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Sweet, Sweet Lonely Girl
2011 In the Family
2006 Poslední prázdniny
2000 Boys and Girls
1999 Just One Time
Swallows
1997 Ďáblův advokát
1994 Shledání (TV film)
1993 Srdce a duše
1992 Smrt jí sluší
Srdce v plamenech (TV film)
1991 Muž na ženění
1990 Jak zavraždit milionářku (TV film)
1988 Beetlejuice
Bláznivý výlet
Elvíra - Vládkyně noci
I Saw What You Did (TV film)
1987 Letadla, vlaky, automobily
Tajemství mého úspěchu
1983 Rváč (TV film)
Změna zvyků (TV film)
1982 Wild Women of Chastity Gulch, The (TV film)
1980 Bizoni na tahu
Nebeský pes

TV seriály

2004 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk se ožení (S02E15)
2003 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Appearances (S04E19)
2000 Právo a pořádek (TV seriál)
Stiff (S10E23)
1999 Courage the Cowardly Dog (TV seriál)
1990 A Family for Joe (TV seriál)
Babes (TV seriál)
1989 Doctor Doctor (TV seriál)
1988 Dear John (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
1987 Down and Out in Beverly Hills (TV seriál)
The Bronx Zoo (TV seriál)
1986 Perfect Strangers (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Hail to the Chief (TV seriál)
1984 Partners in Crime (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1978 Taxi (TV seriál)
1976 Laverne & Shirley (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)
The Jeffersons (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace