foto

Júdži Kodaka

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1973 Kaze no tengu
1971 Jomigaeru daiči
Otoko no sekai
1970 Suparuta kjóiku: Kudabare ojadži
1969 Onna no keisacu
Seišun no kane
1968 Júkjó sangokuši: Tekka no hanamiči
Á, himejuri no tó
1967 Gappa
Hana o kuu muši
Júbue
Kettó
1966 Nihon ninkjóden: Čimacuri kenkadžó
Ózora ni kanpai
1965 Abare kišidó
Gjangu no šózó
Inoči širazu no rokudenaši
Irezumi ičidai
Joake no uta
Kawači zoro: Abaredako
Kuroi tobakuši: Daisu de korose
Makao no rjú
Očiba no honoo
Sanbiki no norainu
1964 Gitá kakaeta hitori tabi
Kawači zoro: Dokečimuši
Kawači zoro: Kenka šamo
Kendžú zankoku monogatari
Kuroi kaikjó
Nukiuči no rjú: Kendžú no uta
Otoko no monšó: Hana to nagadosu
Sacudžinša o kese
1963 Aribai
Džigoku no saiten
Hatoba no tobakuši
Kekkon no džóken
Mašširoki Fudži no mine
Ore no senaka ni hi ga ataru
Sora no šita no tói jume
Tora no ko sakusen
Umi no taka
1962 Ai to ši no katami
Daihjógen
Džúdan no araši
Harukanaru kuni no uta
Jami ni kieta šiša
Kimi koiši
Koroši o oe
Wakai futari
Wakamono ni jume ari
Wataridori kokjó e kaeru
1961 Akai kója
Arabu no araši
Ašita ni mukatte cuppašire
Cuiseki
Ható o koeru wataridori
Hokudžó jakjoku
Kendžú jokočó
Kimi wa nerawareteiru
Mači kara mači e cumudžikaze
Mudžó no jume
Ora wa džigoku e juku
Ore wa šinanai ze
Shotgun no otoko
Šičinin no čósenša
Šokei zen'ja
1960 Adžisai no uta
Aru koi monogatari
Ippiki ókami
Jaró! Džigoku e ike
Jose jo koi nante
Koruto ga senaka o neratteru
Kučibue ga nagareru minatomači
Mači ni deta jadžú
Mikkó zero rain
Ore wa damasarenai
Rokusansei gurentai
Sabita kusari
Seinen no ki
Tacumaki kozó
Široi senkó
Šizukana dacugokuša
1959 Abaširi bangaiči
Gunšú no naka no taijó
Hidžóna džúdan
Inoru hito
Iwodžima
Kaze no aru miči
Ningjó no uta
Ore wa čósen suru
Otoko ga bakuhacu suru
Sono kabe o kudake
Umi no wana
Wakai kawa no nagare
Warera no džidai
Zero bangai no ókami
1958 Aišú no kósokudóro
Aoi čibusa
Fúsoku 40 métoru
Ginza no sabaku
Hi no ataru sakamiči
Jaró to ógon
Či to ai no šuppacu
Šiki no aijoku

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace