foto

Dermot Kelly

  • nar. 15.5.1918
    Irsko
  • zem. 1980
    Hampshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1969 Bicyclettes de Belsize, Les
Staircase
1968 Mrs. Brown, You've Got a Lovely Daughter
Subterfuge
1967 Prkno
1965 Fotbalová horečka
1964 Žlutý Rolls-Royce
1963 Falešná ruka zákona
1962 Andělé spásy
Quare Fellow, The
1959 Breakout
Broth of a Boy
Cover Girl Killer
Devil's Bait
Home Is the Hero
1955 Headline Hunters
1953 Malta Story
1948 Another Shore
1938 Gold Is Where You Find It

TV seriály

1979 Spooner's Patch (TV seriál)
1972 Sykes (TV seriál)
1969 Randall a Hopkirk (TV seriál)
Strašidelný dům (E21)
1968 The Champions (TV seriál)
1967 Turn Out the Lights (TV seriál)
1965 Orlando (TV seriál)
Till Death Us Do Part (TV seriál)
1962 Benny Hill (TV seriál)
Man of the World (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
Echo Four Two (TV seriál)
Jacks and Knaves (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Mess Mates (TV seriál)
1959 International Detective (TV seriál)
Kraft Mystery Theater (TV seriál) - a.z.
Maigret (TV seriál)
Nick of the River (TV seriál)
1957 Theatre Night (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1995 Heroes of Comedy (TV seriál) - a.z.

Host

TV pořady

1963 Stars and Garters (TV pořad)
1956 The Arthur Haynes Show (TV pořad)
1955 Val Parnell's Sunday Night at the London Palladium (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky