foto

Donielle Artese

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Let There Be Light
2016 Svátek matek
2010 Speed-Dating
2008 Zohan: Krycí jméno Kadeřník
2001 Začalo to jedné žhavé noci
1998 Polibek

TV seriály

2018 Nesvá (TV seriál)
Ghost-Like (S03E08)
Ready-Like (S03E06)
High-Like (S03E05)
další epizody (4)
2016 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
V rakvi (S07E11)
2014 Vychovávat Hope (TV seriál)
Nejlepší přítel člověka (S04E20)
2013 Chirurgové (TV seriál)
Peníze nade vše (S10E04)
2008 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Dědictví (S02E10)
Let č. 1 (S02E02)
2007 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Kwanzaa (S03E10)
2003 Policejní odznak (TV seriál)
Partners (S02E03)
2002 Beze stopy (TV seriál)
1997 Claude's Crib (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
The Wayans Bros. (TV seriál)
1994 South Central (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 Actors Entertainment (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace