foto

Donielle Artese

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Let There Be Light
2016 Svátek matek
2010 Speed-Dating
2008 Zohan: Krycí jméno Kadeřník
2001 Začalo to jedné žhavé noci
1998 Polibek

TV seriály

2010 Vychovávat Hope (TV seriál)
2008 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Dědictví (S02E10)
Let č. 1 (S02E02)
2005 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
2003 Policejní odznak (TV seriál)
Partners (S02E03)
2002 Beze stopy (TV seriál)
1997 Claude's Crib (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
The Wayans Bros. (TV seriál)
1994 South Central (TV seriál)

TV pořady

2009 Actors Entertainment (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace