foto

Steve Stapenhorst

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Spas nás před Evou
2001 Slepá vášeň
2000 Vesmírní kovbojové
1998 About Sarah (TV film)
1997 Přílivová vlna (TV film)
1994 Záchranná služba (TV film)
1992 Malcolm X

TV seriály

2014 Chasing Life (TV seriál)
What to Expect When You're Expecting Chemo (S01E09)
2013 Skandál (TV seriál)
A Criminal, a Whore, an Idiot and a Liar (S02E11)
2011 Dexter (TV seriál)
Anděl smrti (S06E05)
2009 Doktor Mozek (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Nejnovější zprávy (S06E13)
Pohotovost (TV seriál)
Podivná dlouhá cesta (S15E14)
2008 Unhitched (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Dobrodinec (S02E03)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk je na útěku – 1. část (S06E15)
2007 Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Country House (S01E08)
2006 Spravedlnost (TV seriál)
The Loop (TV seriál)
2005 Zločiny ze sousedství (TV seriál)
Arrested Development (TV seriál)
For British Eyes Only (S03E02)
2004 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
All Is Mended (S03E14)
2003 A.U.S.A. (TV seriál)
Charlie Lawrence (TV seriál)
2002 Drzá Jordan (TV seriál)
Lost and Found (S01E16)
Západní křídlo (TV seriál)
Game On (S04E06)
2001 Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Twenty-One (S01E21)
Frasier (TV seriál)
Májový den (S08E23)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Titáni (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Život nebo smrt (S05E13)
Akta X (TV seriál)
Tichá prosba (S08E05)
1999 Providence (TV seriál)
1998 Sedm dní (TV seriál)
1997 413 Hope St. (TV seriál)
Pacifické palisády (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
Tracey Takes On... (TV seriál)
1995 Minor Adjustments (TV seriál)
The Wayans Bros. (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Host

TV pořady

2010 Check It Out! with Dr. Steve Brule (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky