foto

Ljudmila Zagorskaja

  • nar. 14.1.1973 (47 let)
    Vinnycja, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Eto moja sobaka (TV film)
2008 Illuzija stracha
2004 Miluji jen tebe
2002 Letnij dožď

TV seriály

2019 Roztyn pokaže (TV seriál)
2018 Obman (TV seriál)
Prysluha (TV seriál)
Čuže žytťa (TV seriál)
2017 Gorničnaja (TV seriál)
Perekrjostki (TV seriál)
Podari mně žizň (TV seriál)
Specy (TV seriál)
2016 Pisma iz prošlogo (TV seriál)
Providnycja (TV seriál)
Falšivaja infanta (E20)
Poslednij rycar (E19)
Slomannoje krylo (E18)
další epizody (20)
Suďba po imeni ljubov (TV seriál)
Vtoroje dychanije (TV seriál)
2015 Nikonov i Ko (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Oficerskije žjony (TV seriál)
Pes (TV seriál)
Episode 11 (S01E11)
Viddil 44 (TV seriál)
2014 Ličnoje dělo (TV seriál)
2013 Dva Ivana (TV seriál)
Vůně zločinu (TV seriál)
Únos (S01E06)
Ženskij doktor (TV seriál)
Raba ljubvi (S02E12)
2011 Bijenije serdca (TV seriál)
Jarosť (TV seriál)
Posledňaja schvatka (E04)
Ostrov něnužnych ljuděj (TV seriál)
2010 Včera zakončilas vojna (TV seriál)
2008 Rodnyje ljudi (TV seriál)
Tormoznoj puť (TV seriál)
2007 Něodinokije (TV seriál)
2005 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Tabelnoje oružije (S02E31)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky