foto

Shavar Ross

  • nar. 4.3.1971 (50 let)
    Bronx, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Tina Turner
Žáby
1990 Horká vlna (TV film)
1989 Heart and Soul (TV film)
1986 Rodný syn
1985 Pátek třináctého 5
Star Fairies (TV film)
1984 Booker (TV film)
The House of Dies Drear (TV film)
1982 To Climb a Mountain (TV film)
1980 Scout's Honor (TV film)

TV seriály

1996 The Steve Harvey Show (TV seriál)
1995 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Rise from the Dead (S02E02)
1994 On Our Own (TV seriál)
1992 Fresh Prince (TV seriál)
Will v akci (S03E02)
1989 Family Matters (TV seriál)
1988 Beauty and the Beast (TV seriál)
Chamber Music (S02E01)
Magnum (TV seriál)
Rozhodnutí, 2. část (S08E13)
Rozhodnutí, 1. část (S08E12)
Proměny (S08E11)
další epizody (4)
1986 Amen (TV seriál)
Designing Women (TV seriál)
Magnum (TV seriál)
Únos (S07E11)
1985 Growing Pains (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Punky Brewster (TV seriál)
1984 Challenge of the GoBots (TV seriál)
1982 Mork & Mindy/Laverne & Shirley/Fonz Hour (TV seriál)
The Billy Crystal Comedy Hour (TV seriál)
1979 Benson (TV seriál)
House Calls (TV seriál)
1978 Diff'rent Strokes (TV seriál)
The White Shadow (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)

Dokumentární

2013 Crystal Lake Memories: The Complete History of Friday the 13th
2009 His Name Was Jason: 30 Years of Friday the 13th (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

2007 Lord Help Us

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Lord Help Us

Host

TV pořady

2008 Chocolate News (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky