foto

Tim McMullan

  • nar. 1963
    Lambeth, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Brexit (TV film)
Vic the Viking and the Magic Sword
2017 Král Charles III. (TV film)
2015 The Go-Between (TV film)
2012 Žena v černém
2010 Teď nebo nikdy (TV film)
2009 Margaret (TV film)
2006 Královna
2004 Agatha Christie: Život v obrazech (TV film)
2002 Dva muži šli do války
Surrealissimo: The Trial of Salvador Dali (TV film)
2000 Eisenstein
1999 Oněgin
Plunkett & Macleane
1998 Nebezpečná krása
Zamilovaný Shakespeare
1997 Pátý element
Robinson Crusoe
1994 Jsme jenom lidi
Princezna Caraboo
1993 Krajina stínů
Příliš vydařený útěk (TV film)

TV seriály

2019 Koruna (TV seriál)
Měsíční prach (S03E07)
2018 Patrick Melrose (TV seriál)
Jistá naděje (E03)
2017 Fearless (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
2016 Doktor Thorne (TV seriál)
2015 Foylova válka (TV seriál)
Elise (S09E03)
Trespass (S09E02)
High Castle (S09E01)
2013 Foylova válka (TV seriál)
Sunflower (S08E03)
The Cage (S08E02)
The Eternity Ring (S08E01)
2012 Konec přehlídky (TV seriál)
2011 Silk (TV seriál)
2010 The Great Outdoors (TV seriál)
2008 Mutual Friends (TV seriál)
Rozum a cit (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
1998 Heat of the Sun (TV seriál)
1997 Trial & Retribution (TV seriál)
1994 The Wimbledon Poisoner (TV seriál)
1992 Performance (TV seriál)

Divadelní záznam

2018 Antony & Cleopatra (divadelní záznam)
2017 National Theatre Live: Twelfth Night (divadelní záznam)
2015 Man and Superman (divadelní záznam)
2011 The Cherry Orchard (divadelní záznam)
2010 'As You Like It' at Shakespeare's Globe Theatre (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky