foto

Joel Lambert

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Den patriotů
2014 Americký sniper
2009 Ničivá bouře (TV film)
Transformers: Pomsta poražených
2008 Hancock
2007 Transformers

TV seriály

2010 Nouzové přistání (TV seriál)
2009 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Mimo město (S03E01)
2006 Jericho (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Dokumentární

2011 Zvědavost (TV seriál)

TV pořady

2014 Štvanice (TV pořad)
2012 Home & Family (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace