foto

Joel Lambert

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Den patriotů
2014 Americký sniper
2009 Ničivá bouře (TV film)
Transformers: Pomsta poražených
2008 Hancock
2007 Transformers

TV seriály

2010 Nouzové přistání (TV seriál)
2009 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Mimo město (S03E01)
2008 Jericho (TV seriál)
Patriots and Tyrants (S02E07)
2005 Closer (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Dokumentární

2016 Fukušima: v přední linii (TV film)
2011 Zvědavost (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 Štvanice (TV pořad)
2012 Home & Family (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky