foto

Darren Pettie

  • nar. 18.8.1970 (49 let)
    Andalusia, Alabama, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Trial by Fire
2017 Sidney Hall
2014 Line of Sight (TV film)
2009 International
Zažít Woodstock
Čtyři opuštění muži
2008 Město duchů
2006 Approaching Union Square

TV seriály

2020 Evil (TV seriál)
Book 27 (S01E13)
Justice x 2 (S01E12)
2019 Evil (TV seriál)
Pilot (S01E01)
New Amsterdam (TV seriál)
Replacement (S02E03)
Bull (TV seriál)
Don't Say a Word (S03E18)
Sneaky Pete (TV seriál)
The Brooklyn Potash (S03E10)
The Mask Drop (S03E09)
The Sunshine Switcheroo (S03E08)
další epizody (6)
2018 Tým SEAL (TV seriál)
The Cost of Doing Business (S01E22)
Enemy of My Enemy (S01E20)
Takedown (S01E19)
další epizody (7)
2017 The Mist (TV seriál)
Over the River and Through the Woods (E07)
The Devil You Know (E06)
The Waiting Room (E05)
další epizody (5)
2015 Dobrá manželka (TV seriál)
Pohroma (S06E18)
2014 Paní ministryně (TV seriál)
2012 Skandál (TV seriál)
Crash and Burn (S01E05)
Nebezpečná identita (TV seriál)
Nejsem Siobhan, jsem Bridget (E22)
Co tady děláš, ty štětko? (E12)
Pan Am (TV seriál)
1964 (E14)
Nové obzory (E12)
Diplomatické vztahy (E11)
Prime Suspect (TV seriál)
Ain't No Sunshine (E12)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Co tě nezabije (S03E01)
2011 Nebezpečná identita (TV seriál)
To máš za to, že jsi mě chtěl zabít (E10)
Nevydáš ani hlásku (E09)
Chudé děti to tak dělají (E06)
další epizody (4)
Castle na zabití (TV seriál)
Bezpečnostní schránka (S04E07)
2010 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Na kolenou (S04E10)
Vánoce jsou jen jednou do roka (S04E02)
2009 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Před úsvitem (S03E09)
2008 Cashmere Mafia (TV seriál)
New Amsterdam (TV seriál)
Love Hurts (E08)
2007 Super drbna (TV seriál)
Akademický týden (S01E03)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Zrak ti zastřel kouř (S01E01)
Bratři a sestry (TV seriál)
Oblíbený syn (S01E22)
2006 Vražedná čísla (TV seriál)
Hry s myslí (S02E17)
2005 Bod G (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Sbohem, Leo (S08E10)
2003 Line of Fire (TV seriál)
Drzá Jordan (TV seriál)
Conspiracy (S02E16)
John Doe (S02E15)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Recept na vraždu (S03E11)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Způsobilost (S03E22)

Dokumentární

1985 American Masters (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky