foto

Jimmy Hill

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Stuck
2006 Fatwa
2004 Sníh (TV film)
2003 Inspektor Gadget 2
2002 Repli-Kate
2000 Pooch and the Pauper, The (TV film)
1998 Bláznivý boss
My Date with the President's Daughter (TV film)

TV seriály

2016 Myšlenky zločince (TV seriál)
The Sandman (S11E17)
Hostage (S11E14)
Entropy (S11E11)
2015 Myšlenky zločince (TV seriál)
Awake (S11E08)
The Night Watch (S11E05)
The Witness (S11E02)
další epizody (8)
2014 Myšlenky zločince (TV seriál)
The Boys of Sudworth Place (S10E08)
If the Shoe Fits (S10E06)
Burn (S10E02)
další epizody (7)
2013 Myšlenky zločince (TV seriál)
The Return (S09E08)
Route 66 (S09E05)
The Inspired (S09E02)
další epizody (7)
2012 Myšlenky zločince (TV seriál)
The Lesson (S08E10)
The Fallen (S08E07)
God Complex (S08E04)
další epizody (10)
2011 Myšlenky zločince (TV seriál)
Self Fulfilling Prophecy (S07E09)
Epilogue (S07E06)
Dorado Falls (S07E03)
další epizody (8)
2010 Myšlenky zločince (TV seriál)
Do lesů (S06E09)
Ďáblova noc (S06E06)
Srovnávání pozic (S06E04)
další epizody (6)
2009 Myšlenky zločince (TV seriál)
Odplata (S05E11)
Napodobitel (S05E08)
Od kolébky do hrobu (S05E05)
další epizody (6)
2007 Myšlenky zločince (TV seriál)
Vystrašen k smrti (S03E03)
2006 Myšlenky zločince (TV seriál)
Půvab a zlo (S01E20)
Night Stalker (TV seriál)
Timeless (E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace