foto

Patricia Bethune

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Open House
2015 ToY
2014 V hledáčku střelce
2007 Judy's Got a Gun (TV film)
Out of Omaha
2006 Out of Mind
2004 Mutant 3
1999 Doktorka Quinnová (TV film)
1997 Ztracený svět: Jurský park

TV seriály

2018 For the People (TV seriál)
The Library Fountain (S01E04)
Chirurgové (TV seriál)
Anybody Have a Map? (S15E07)
2017 Bosch (TV seriál)
The Smog Cutter (S03E01)
2016 Vražedná práva (TV seriál)
We're Good People Now (S03E01)
Longmire (TV seriál)
Pure Peckinpah (S05E05)
2015 Stalker (TV seriál)
The Woods (E18)
Longmire (TV seriál)
Highway Robbery (S04E07)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Pokrevní bratři (S13E10)
2014 Married (TV seriál)
Longmire (TV seriál)
Wanted Man (S03E05)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Děkuji (S07E10)
Marná snaha (S07E05)
Nesnáším loučení (S07E04)
další epizody (6)
2013 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Na životě nezáleží (S06E09)
2012 Doteky osudu (TV seriál)
Mike a Molly (TV seriál)
Yard Sale (S03E06)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Zachraň se (S05E12)
Vítězí vždy ti mocní (S05E02)
2010 Táta k pronajmutí (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Mlžení (S04E12)
Chryzantéma a meč (S04E05)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Každý někdy potřebuje pomoc (S06E13)
2009 Sonny ve velkém světě (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Na druhé straně není nic (S02E12)
Šílenství (S02E11)
Přede mnou nový svět (S02E10)
další epizody (9)
2008 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
První ochutnávka (S01E02)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Nevěra bolí (S04E02)
2007 Cestovatel (TV seriál)
Blowback (E10)
Chirurgové (TV seriál)
Marná pomoci snaha 2/2 (S04E10)
Šest dnů 2/2 (S03E12)
Odložené případy (TV seriál)
Zázračné dítě (S05E06)
Vyjížďka (S05E03)
2006 Chirurgové (TV seriál)
Odhodlání (S03E06)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Samota (S02E11)
Ti, co vědí (S02E06)
Co můžeš udělat dnes, neodkládej na zítřek (S01E06)
Invaze (TV seriál)
Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
Tam někde (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
4x4 (S05E19)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Back in the Ring (S02E19)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
První pořádný mejdan (S03E19)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Pandořina skříňka (S03E15)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Family Affair (TV seriál)
2001 Philly (TV seriál)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
Chicken Soup for the Soul (TV seriál)
Dobro proti zlu (TV seriál)
Jack & Jill (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Čím budu? 1/2 (S02E09)
Michael Hayes (TV seriál)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Kenan & Kel (TV seriál)
Raymonda má každý rád (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
1995 Maybe This Time (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Sponge (S07E09)
1993 Grace v jednom kole (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1989 Family Matters (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace