foto

Zitto Kazann

  • nar. 1.9.1944 (74 let)
    Buenos Aires, Argentina
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Crosshairs
2008 Odpor
2004 Mistr zločinu
2000 Price of Glory
Třináct dní
1995 Vodní svět
1993 Archa neviňátek
Bláznivý příběh Robina Hooda
Chycen při činu (TV film)
Discoverers, The
1992 Stormy Weathers (TV film)
1990 Proč já?
1988 Ghost Town
I skrzypce przestaly grac
1985 Hell Town (TV film)
1984 Rudý úsvit
1982 Moonlight (TV film)
Terror at Alcatraz (TV film)
1980 Beyond Evil
1979 Beggarman, Thief (TV film)
1978 Dr. Scorpion (TV film)
Islander, The (TV film)
The Pirate (TV film)
1976 Francis Gary Powers: The True Story of the U-2 Spy Incident (TV film)
Trackdown
Victory at Entebbe (TV film)
1975 Lepke
Satan's Triangle (TV film)
The Swinging Barmaids
1974 Moskevská romance

TV seriály

2012 Mrcha od vedle (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2007 Larry, kroť se (TV seriál)
The Freak Book (S06E05)
2006 Mafiosa (TV seriál)
2003 Arrested Development (TV seriál)
2000 Čarodějky (TV seriál)
Přej si a bude ti bráno (S02E22)
1999 Angel (TV seriál)
1998 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Proměna 1/2 (S02E21)
1997 Poslední don (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1991 P.S.I. Luv U (TV seriál)
Policie z Palm Beach (TV seriál)
1990 Flash (TV seriál)
1987 Second Chance (TV seriál)
Werewolf (TV seriál)
1985 Colbyové (TV seriál)
Hell Town (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
1983 Automan (TV seriál)
Casablanca (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
Tucker's Witch (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
The Greatest American Hero (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
Mrs. Columbo (TV seriál)
The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
The Eddie Capra Mysteries (TV seriál)
The Paper Chase (TV seriál)
The White Shadow (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
Rhinemann Exchange, The (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Pooperační (S05E24)
1976 Ark II (TV seriál)
1975 Archer (TV seriál)
Barbary Coast (TV seriál)
S.W.A.T. (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
Switch (TV seriál)
1974 The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace