foto

Sosie Bacon

  • nar. 15.3.1992 (25 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Off Season
Story of a Girl (TV film)
2016 Chronicky metropolitní
We
2015 Ana Maria in Novela Land
Ztracený kluk
2014 Wishin' and Hopin'
2005 Miláček

TV seriály

2017 13 Reasons Why (TV seriál)
Tape 7, Side A (S01E13)
Tape 6, Side B (S01E12)
Tape 6, Side A (S01E11)
další epizody (7)
2016 Aquarius (TV seriál)
Mother Nature's Son (S02E12)
Piggies (S02E07)
2015 Scream (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)

TV pořady

2014 Zlatý Glóbus 2014 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace